Εβδομάδα του Εκπαιδευτικού από τη Microsoft

Όλες οι ομιλίες της εβδομάδας!

Περιγραφή

Κάθε μαθητής είναι μοναδικός και αξίζει μια εκπαίδευση που ξεκλειδώνει τις απεριόριστες δυνατότητές του. Αυτό σημαίνει οτι οι μαθητές πρέπει να έχουν πρόσβαση σε εργαλεία που εξατομικεύουν τη μάθηση και δίνουν στα περίεργα μυαλά την ανεξαρτησία που χρειάζονται για να μάθουν με τον τρόπο που θέλουν: Τον τρόπο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες, τις ικανότητες και τις μοναδικές δυνατότητές τους.

Μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα Microsoft, σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε πως μπορείτε να πετύχετε καλύτερα μαθησιακά αποτελέσματα για όλους τους μαθητές σας, με εξατομικευμένα εργαλεία για μάθηση και καθηλωτικές εμπειρίες που πυροδοτούν τη δημιουργικότητα και εμπνέουν το πάθος για το STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics).

Κατά τη διάρκεια της «Εβδομάδας του Εκπαιδευτικού» που διοργανώνει το Πάρκο Καινοτομίας JOIST σε συνεργασία με τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Microsoft Ελλάς, μπορείτε να μάθετε πώς να εξοικονομήσετε χρόνο με εργαλεία σχεδιασμού που σας βοηθούν να παραμένετε οργανωμένοι και συγκεντρωμένοι, αξιοποιώντας στο έπακρο τον χρόνο της τάξης.

Κάντε την εγγραφή σας και ανακαλύψτε νέους τρόπους να δημιουργείτε χώρους μάθησης χωρίς αποκλεισμούς, με ισχυρά εργαλεία που προωθούν την ομαδική εργασία και τη συνεργασία, ώστε οι μαθητές σας να είναι έτοιμοι για τις ευκαιρίες του αύριο.

Διοργάνωση